Neimar – Grad d.o.o.

photo by: Igor Marinkovic

NEIMAR – GRAD d.o.o. je građevinsko – zanatsko i uslužno društvo, osnovano 1993. godine u Beogradu, a nastalo je reorganizacijom zanatske radnje njegovog osnivača, čije je uspešno delovanje otpočelo 1989. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je visokogradnja, a u njenom daljem opusu – rekonstrukcija, adaptacija, sanacija, konzervacija, restauracija, revitalizacija i dogradnja, kao i izgradnja novih objekata. Operativu preduzeća čine neimari iz Crne Trave, rodnog mesta osnivača, koji se tradicionalno uspešno bave građevinarstvom. Tokom dugogodišnjeg postojanja, preduzeće Neimar-Grad d.o.o. uspelo je da izgradi prepoznatljiv imidž na polju uređenja fasada, kako na izradi novih termičkih fasada, tako i na revitalitaciji fasada nepokretnih kulturnih dobara od velikog i izuzetnog značaja i postane jedno od vodećih preduzeća na tom polju u zemlji.

Rekonstrukcija i revitalizacija objekata, koji su pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, kako Beograda, tako i Niša, Kragujevca, Novog Sada itd, a koji potiču iz XX, IX, pa čak i kraja XVIII veka, te konzervacija arheoloških nalazišta iz perioda ranog Srednjeg veka, veoma je zahtevan i delikatan posao, u kojem je preduzeće Neimar – Grad d.o.o. pokazalo najviši stepen odgovornosti i profesionalizma i steklo veliki ugled. Kao dokaz uspešnog poslovanja služe mnogobrojne povelje, zahvalnice i priznanja, od kojih se izdvajaju priznanja Privredne komore Beograda, Privredne komore Srbije, Zavoda za zaštitu spomenika kulture, kako grada Niša, tako i grada Kragujevca, Studentskog kulturnog centra itd.

Od 2006. godine, građevinsko preduzeće Neimar-Grad d.o.o. proširilo je svoju delatnost i na izgradnju stanova visokog kvaliteta, o čemu svedoči zadovoljstvo velikog broja kupaca.

2008. godine, godine u kojoj je proslavilo 15 godina svog postojanja, preduzeće Neimar-Grad d.o.o. je uvelo Sistem Menadžmenta Kvalitetom (QMS) i otpočelo poslovanje po standardu SRPS ISO 9000:2001, koji je kasnije unapređen u SRPS ISO 9001:2015, dok je u godinama koje su dolazile, svoje poslovanje uskladilo i sa standardima SRPS ISO 14001:2015 i SRPS OHSAS 18001:2008, što je samo još jedan od dokaza da je Neimar-Grad d.o.o. ozbiljno organizovano društvo, koje konstantno unapređuje kvalitet svojih usluga i prevashodno brine o zadovoljstvu svojih korisnika.

Nakon više od četvrt veka predanog i uspešnog rada, u godinama koje su često bile veoma teške i nepovoljne za uspešno poslovanje, preduzeće se može pohvaliti konstantnom solventnošću. U svojoj istoriji poslovanja, sada već dužoj od 30 godina, preduzeće nije nikada bilo izloženo finansijskim blokadama i negativnim referencama, što potvrđuje i redovno nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface Serbia, pa je kao stalnom članu Privredne komore Srbije, preduzeću Neimar – Grad d.o.o. dodeljen i Exellent SME sertifikat.

Sertifikati

SRPS ISO 9001:2015

SRPS ISO 9001:2015

SRPS ISO 14001:2015

SRPS ISO 14001:2015

SRPS OHSAS 18001:2008

SRPS OHSAS 18001:2008

Excellent SME

Excellent SME